Wednesday 2 October 2013

When in Texas

Skal tages med et gran salt - det er generaliseringer og det er det, der gør det sjovt! ;)

1) At gå ud i græsset, selv med sko på, kan være en farlig affære. Græsset er ligesom vildmarken, du ved aldrig hvad der kan være derude, det er 20 centimeter højt og det både føles og ligner kunstgræs. Det hele!
2) Det er rent faktisk farligt at cykle. Og folk frabeder dig faktisk at gøre det. Det er som om at vejkonstruktionerne og manglen på cykelstierne er et indirekte ønske fra statens side om at man altid skal tage bilen og forurene så meget man kan..
3) M&M's med peanutbutter er nok noget nær det bedste slik, man kan forestille sig. Også selvom man ikke kan lide peanutbutter. Også selvom man ikke engang kan lide slik.
4) Det er i dag d. 1. oktober og der er i skrivende stund en måned til Halloween - Godt halvdelen af mine naboer har pyntet op, butikkerne bugner med orange og sorte nuancer, du kan nu få alt med græskarsmag - is, slik, kaffe, kage, de har deciderede Halloween-butikker - oktober er ligesom december med Halloween-tema - overdrevent!
5) Alting er så ekstremt billigt herovre, at det faktisk gør en anelse ondt at vide at jeg en dag skal hjem til de overdrevne priser jeg virkelig ikke savner i Danmark.
6) Du undgår ikke det obligatoriske 'How are you?' og uanset om jeg så blev boende her resten af mit liv, finder jeg aldrig ud af om folk faktisk forventer et svar og i så fald om de forventer at man er høflig (læs: overfladisk) og stiller dem samme spørgsmål.
7) Det er umuligt at føle sig alene her - selv når du går ud alene på en café eller lignende, er der næsten altid 90% chance for at du ender med at have snakket med en eller flere tilfældige venlige fremmede.
8) Du skal være umådeligt sulten og være klar på at ende på grænsen af opkast, hvis du har tænkt dig at spise op, når du er ude at spise. Du tror det er nemt nok, men i over halvdelen af alle tilfælde vil du have maden med hjem i en to-go box. Regulær portionsstørrelse findes ikke herovre - og det er egentlig rart nok, så er frokosten den følgende dag da reddet!
9) Hvis du bor i Texas og ikke har en pool, er du ikke cool. Især ikke hvis du er ung og mangler noget at blære dig med foran dine venner i middle school.
10) Vogt dig, når du går udenfor, især om aftenen - du ved aldrig hvornår du kan støde på en gigantisk kvækkende frø midt på fortorvet, et egern i det nærmeste træ, en kakerlak ved kloakken - men du kan være helt sikker på at du møder alle tre ting i løbet af max fem minutter.

The English recap will not be made in this case - I don't wanna upset any angry Americans, haha!

No comments: