Saturday 6 July 2013

Home of the pandas


Vi var også et smut forbi Ueno Zoo i torsdags, som ligger i Ueno-parken. Zoo'en er nok det, der er mest kendt i Ueno fordi de som de eneste i Japan (tror jeg!) kan prale af at have pandaer. Behøver jeg at sige, at pandaer er VILDT søde i virkeligheden? De var helt klart hovedattraktionen, men de havde virkelig også mange andre spændende dyr, som jeg aldrig har hørt om og det er lidt sjovt at der findes så meget, som man ikke aner eksisterer.. Og som I kan se på billederne, fandt vi også Hedwig!

Der var vist ingen dyr, de ikke havde - de havde endda en mini-zoo med køer, grise, æsler, geder, får, kaniner og andre 'bondegårsdyr' - tænkte faktisk lidt over det, for det er er da lidt sjovt at de dyr er lige så spændende for de japanske børn, som pandaerne var for os. Tænk at grise kunne være eksotiske!

We also visited the Ueno Zoo when we visited the park and the zoo is pretty impressive. Not only do they have pandas, but all kinds of weird and cute animals that I'd never even heard of. Definitely a must-see when in Tokyo!

2 comments:

Anonymous said...

Hedwig!

Novelty Documentation Express said...

I have bookmarked it, and I am looking forward to reading new articles. Thanks for this article. Keep up the good work! Well, I have also made an article hope you go through it. I hope you and your valuable readers will be like me
I really appreciate this article Thanks For Sharing People also like this Awesome post
If you want to learn more about Novelty Documentation Express you visit now